Real Noorderwijk won zijn 1e thuiswedstrijd van het seizoen.

Real Noorderwijk   -  Eurosport Bocholt  4  -  3

Moeizaam

De Real beloften maakten brandhout van hun opponenten (9 -0), voor de A-ploeg ging het een pak moeilijker. Uiteraard geen Troonbeeckx en Azzimani meer, maar de ziekte van Kevin Corthouts was over en de libero stond aan de aftrap. De start van het ambitieuze Noorderwijk was dramatisch. Bocholt leek een hapje, vorige week nog afgemaakt (8 – 1 op Meeuwen) maar na tien minuten stond Noorderwijk wel met 0 – 2 in het krijt. Tavormina en Kneepkens zorgden voor de doelpunten, de thuisploeg voor de blunders. De supporters kregen CAVA voor de wedstrijd maar het leek alsof ook de spelers van het Spaanse drankje hadden geproefd. Een zwak eerste kwartier. Na enkele wissels kwam Real kort voor de pauze op gelijke hoogte. Knappe actie van Khalid (1 – 2) en even later eveneens een eenmansactie van De Kok (2 – 2). De tweede helft was beter, nog geen kampioenen niveau, beetje meer inzet, nog te weinig enthousiasme. Plompen met het mooiste doelpunt van de avond, in één keer een hoge trap op de slof en onhoudbaar binnen. (3 – 2). De thuisploeg leek dan toch op weg naar de overwinning maar opnieuw Kneepkens zette beide ploegen op gelijke hoogte (3 – 3). De Berkemussen duwden eindelijk het gaspedaal in en nu pas werd duidelijk dat Bocholt een moeizaam seizoen tegemoet gaat. Geen topper dit jaar, de Limburgers. Twee minuten voor het einde bracht Corthouts zijn team op een 4 – 3 voorsprong. De foutenlast bij de thuisploeg woog door en Bocholt kreeg nog drie tienmetertrappen maar doelman Van Den Eynde was telkens bij de pinken en zorgde er bijna in zijn eentje voor dat Noorderwijk zijn competitiestart niet heeft gemist. Met vier op zes is iedereen tevreden. Over veertien dagen komt Tongeren naar de Mixx in Herselt en om van een geslaagde start te spreken moet er zeker gewonnen worden.
Real Noorderwijk speelde met : Van den Eynde, De kok, Corthouts, Witvrouwen, Khalid, Van der Auwera, Hermans, Wagemans, Plompen en Scheerens.
Doelpuntenmakers waren De kok (1), Khalid (1), Plompen (1), Corthouts (1)